Πώς να σταματήσετε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες στο τηλέφωνο Android - Φεβρουάριος 2023

Εάν χρησιμοποιείτε Facebook σε τηλέφωνο ή tablet Android, είναι πιθανό το Facebook να έχει πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες σας. Εάν αυτό σας ενοχλεί, είναι δυνατό να σταματήσετε την πρόσβαση του Facebook στο Photos στο Android Phone.

Αποτρέψτε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες στο τηλέφωνο Android

Σταματήστε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες στο τηλέφωνο Android

Το Facebook σάς ζητά να παρέχετε πρόσβαση στις Φωτογραφίες κατά την αρχική εγκατάσταση της εφαρμογής και αργότερα μέσω αναδυόμενων ειδοποιήσεων.



Δεδομένου ότι πολλοί χρήστες δεν διαβάζουν πραγματικά τις ειδοποιήσεις προσεκτικά, καταλήγουν στο Facebook και σε άλλες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο Gallery.

Ακόμα κι αν έχετε ήδη παραχωρήσει στο Facebook πρόσβαση σε φωτογραφίες, μπορείτε ακόμα να αποτρέψετε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες στο τηλέφωνο Android.

Αποτρέψτε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες στο τηλέφωνο Android

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποτρέψετε την πρόσβαση του Facebook σε φωτογραφίες σε τηλέφωνο ή tablet Android.

1. ΑνοιξεΡυθμίσειςστο τηλέφωνο ή το tablet σας Android

δύο. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστεΕφαρμογέςή Εφαρμογές.

Καρτέλα εφαρμογών στην οθόνη ρυθμίσεων στο τηλέφωνο Android

3. Στην οθόνη εφαρμογών, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστεFacebook.

Facebook στο Android Όλες οι εφαρμογές οθόνης

Τέσσερις. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τοΆδειες.

Καρτέλα δικαιωμάτων στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής Facebook

5. Στην οθόνη Δικαιώματα, απενεργοποιήστε την επιλογή γιαΑποθήκευσημετακινώντας το ρυθμιστικό στοΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟθέση.

Αποτροπή πρόσβασης στο Facebook από την αποθήκευση σε τηλέφωνο Android

Μετά από αυτό, το Facebook δεν θα μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας Android.

Σχετιζομαι με
  • Πώς να σταματήσετε το Facebook να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλες εφαρμογές
  • Πώς να αποτρέψετε την επανενεργοποίηση του διαγραμμένου λογαριασμού σας στο Facebook