Πώς να αποτρέψετε τη διαγραφή εφαρμογών σε iPhone ή iPad - Φεβρουάριος 2023

Ανησυχείτε για την πιθανότητα κατά λάθος διαγραφής εφαρμογών στο iPhone σας; Εάν ναι, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποτρέψετε τη διαγραφή εφαρμογών σε iPhone ή iPad.

Αποτρέψτε τη διαγραφή εφαρμογών σε iPhone ή iPad

Αποτρέψτε τη διαγραφή εφαρμογών στο iPhone

Ενώ μπορείτε πάντα ανάκτηση διαγραμμένων εφαρμογών στο iPhone, ίσως να θέλετε να αποφύγετε την κατά λάθος διαγραφή εφαρμογών στο iPhone σας, προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης των εφαρμογών ξανά.



Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποτρέψετε τη διαγραφή εφαρμογών σε iPhone ή iPad.

1. Από την αρχική οθόνη του iPhone σας, πατήστε τοΡυθμίσεις.

δύο. Στην οθόνη Ρύθμιση, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστεΏρα οθόνης.

Επιλογή ρυθμίσεων ώρας οθόνης στο iPhone

3. Στην οθόνη χρόνου οθόνης, πατήστε τοΠεριορισμοί περιεχομένου και απορρήτου.

Επιλογή ρυθμίσεων περιεχομένου και απορρήτου στο iPhone

Τέσσερις. Στην οθόνη Περιορισμοί περιεχομένου και ρυθμίσεων, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή γιαΠεριορισμοί περιεχομένου και απορρήτουείναι ενεργοποιημένοΕΠΙκαι πατήστεΑγορές iTunes & App Store.

Επιλογή ρυθμίσεων αγορών iTunes & App Store στο iPhone

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τοΔιαγραφή εφαρμογώνεπιλογή.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση διαγραφής εφαρμογών στο iPhone

6. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τοΜην επιτρέπετεγια να αποτρέψετε τη διαγραφή εφαρμογών στο iPhone σας.

Απενεργοποίηση διαγραφής εφαρμογών στο iPhone

Μετά από αυτήν τη ρύθμιση, τα παιδιά σας ή οποιοσδήποτε άλλος με προσωρινή πρόσβαση στη συσκευή σας δεν θα μπορεί να διαγράψει τις εφαρμογές, χωρίς να αλλάξει τις ρυθμίσεις σε 'Να επιτρέπεται' για τη διαγραφή των εφαρμογών.

Επιβεβαιώστε ότι δεν είναι δυνατή η διαγραφή των εφαρμογών στο iPhone σας

Τώρα που απλώς απενεργοποιήσατε τη διαγραφή εφαρμογών στο iPhone σας, είναι καλή ιδέα να επιβεβαιώσετε ότι πράγματι δεν είναι δυνατή η διαγραφή εφαρμογών στη συσκευή σας.

1. Από την αρχική οθόνη του iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτεεικονίδιο εφαρμογήςστη συσκευή σας έως ότου τα εικονίδια της εφαρμογής ξεκινήσουν να κουνάει.

δύο. Δεδομένου ότι η Διαγραφή των Εφαρμογών έχει απενεργοποιηθεί, δεν θα μπορείτε να δείτε το σύμβολο 'X' δίπλα στις Εφαρμογές στο iPhone σας.

Σε κανονικές ρυθμίσεις, πατώντας παρατεταμένα σε οποιοδήποτε από τα εικονίδια της εφαρμογής προκαλείται ένα σύμβολο 'X' στην επάνω αριστερή γωνία των εικονιδίων της εφαρμογής, επιτρέποντάς σας να διαγράψετε εφαρμογές πατώντας το σύμβολο X.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά σας ή οποιοσδήποτε έχει προσωρινή πρόσβαση στη συσκευή σας δεν θα μπορεί να διαγράψει τις εφαρμογές στο iPhone σας χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σχετιζομαι με
  • Πώς να διαγράψετε εφαρμογές σε iPhone και iPad
  • Πώς να αποτρέψετε τις εφαρμογές από την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας στο iPhone