Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook - Ιανουάριος 2023

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που παρέχονται παρακάτω για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook σε iPhone, Android, PC και Mac.

Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook

Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού Facebook

Δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικών μέσων, το Facebook παρέχει την επιλογή να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook.



Εάν θέλετε μόνο να κάνετε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Απενεργοποίηση του Facebook, ενώ σας επιτρέπει να επιστρέψετε στα κοινωνικά μέσα ενεργοποιώντας ξανά τον λογαριασμό σας στο Facebook (εάν απαιτείται).

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να είστε κοινωνικά μέσα ή έχετε μετακομίσει σε άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, μπορείτε να προχωρήσετε και να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας στο Facebook, δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό ή να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας στο Facebook.

Ως εκ τούτου, παρέχουμε παρακάτω τα βήματα για τη λήψη ενός αντιγράφου όλων των δεδομένων σας στο Facebook στον υπολογιστή, προτού διαγράψουμε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook.

1. Κατεβάστε το αντίγραφο των δεδομένων σας στο Facebook στον υπολογιστή

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, ίσως θελήσετε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο όλων των δεδομένων σας στο Facebook στον υπολογιστή.

1. Συνδεθείτε στο δικό σαςΛογαριασμό Facebookσε υπολογιστή ή Mac.

δύο. Κάνε κλικ στοΠτώσηεικονίδιο μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και κάντε κλικ στοΡυθμίσειςεπιλογή στο αναπτυσσόμενο μενού.

Επιλογή ρυθμίσεων Facebook

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στογενικόςστο αριστερό παράθυρο. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στοΚατεβάστε ένα αντίγραφοτου συνδέσμου δεδομένων σας στο Facebook, στην οθόνη «Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού».

Λήψη αντιγράφου του συνδέσμου δεδομένων σας στο Facebook

Τέσσερις. Απλώς, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο όλων των δεδομένων σας στο Facebook στον υπολογιστή

2. Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού Facebook σε iPhone και Android

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook σε iPhone ή Android τηλέφωνο.

1. ΑνοιξεFacebookστο iPhone ή στο τηλέφωνό σας Android

δύο. ΠατήστεΜενού 3 γραμμώνεικονίδιο που βρίσκεται στο κάτω μενού του iPhone (κορυφαίο μενού στο τηλέφωνο Android).

Εικονίδιο μενού γραμμής Facebook 3 στο iPhone

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστεΒοήθεια και υποστήριξηεπιλογή που αναφέρεται στην ενότητα «Ρυθμίσεις».

Επιλογή βοήθειας και υποστήριξης στο Facebook στο iPhone

Τέσσερις. Στη συνέχεια, πατήστε τοΚέντρο βοηθείας>Διαχείριση του λογαριασμού σας.

Διαχείριση της επιλογής του λογαριασμού σας στο Facebook στο iPhone

5. Στο Διαχείριση της οθόνης του λογαριασμού σας, πατήστε τοΑπενεργοποίηση ή διαγραφή του λογαριασμού σας.

Απενεργοποίηση ή διαγραφή της επιλογής του λογαριασμού σας στο Facebook

6. Στη συνέχεια, πατήστε τοΠώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου;

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου; Σύνδεση στο Facebook

7. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τοΕνημέρωσέ μαςΣύνδεσμος.

Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού Facebook στο iPhone

8. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, εισαγάγετε το δικό σαςΚωδικός πρόσβασηςγια να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook.

3. Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού Facebook σε υπολογιστή ή Mac

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook στον υπολογιστή ή το Mac σας.

1. Συνδεθείτε στο δικό σαςΛογαριασμό Facebookσε υπολογιστή ή Mac.

δύο. Κάνε κλικ στοΕρωτηματικόεικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στοΚέντρο βοηθείαςεπιλογή.

Επιλογή Κέντρου Βοήθειας στο Facebook σε υπολογιστή και Mac

3. Στην οθόνη του Κέντρου βοήθειας, κάντε κλικ στοΔιαχείριση του λογαριασμού σαςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στοΑπενεργοποίηση ή διαγραφή του λογαριασμού σαςεπιλογή στο αναπτυσσόμενο μενού.

Απενεργοποίηση ή διαγραφή του λογαριασμού σας Επιλογή στο Facebook σε υπολογιστή ή Mac

Τέσσερις. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στοΠώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου.

Πώς μπορώ να διαγράψω μόνιμα την επιλογή του λογαριασμού μου στο Facebook

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στοΕνημέρωσέ μαςΣύνδεσμος.

Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού Facebook σε υπολογιστή ή Mac

6. Τέλος, κάντε κλικ στοΔιαγράψτε τον λογαριασμό μουκουμπί.

Διαγράψτε το κουμπί Ο λογαριασμός μου στο Facebook σε υπολογιστή ή Mac

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Facebook, να πληκτρολογήσετε το Captcha και να κάνετε κλικ στο OK για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε λογαριασμό Facebook;

Σύμφωνα με το Facebook, η διαγραφή λογαριασμού Facebook προκαλεί τα ακόλουθα

  1. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Η διαγραφή λογαριασμού Facebook δεν διαγράφει τα μηνύματά σας σε φίλους στους λογαριασμούς τους. Τα διαγραμμένα μηνύματα θα εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα στους φίλους και τις επαφές σας από τους λογαριασμούς τους στο Facebook.
  3. Μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες για να διαγράψει το Facebook όλες τις πληροφορίες σας, όπως φωτογραφίες, ενημερώσεις κατάστασης ή άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε εφεδρικά συστήματα. Αυτές οι πληροφορίες δεν θα είναι προσβάσιμες σε άλλους, ενώ το Facebook βρίσκεται στη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας.
  4. Το Facebook μπορεί να διατηρήσει ορισμένα δεδομένα (όπως τα αρχεία καταγραφής σας) στη βάση δεδομένων του για τεχνικούς λόγους. Σύμφωνα με το Facebook, αυτά τα διατηρούμενα δεδομένα δεν θα έχουν προσωπικά αναγνωριστικά.
Σχετιζομαι με
  • Πώς να αποτρέψετε την επανενεργοποίηση του διαγραμμένου λογαριασμού σας στο Facebook
  • Πώς να σταματήσετε το Facebook από την κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με άλλες εφαρμογές