Πώς να διαγράψετε οριστικά φωτογραφίες από iPhone και iPad - Φεβρουάριος 2023

Ακόμα κι αν διαγράψετε φωτογραφίες από το iPhone, συνεχίζουν να παραμένουν στη συσκευή σας, καταλαμβάνοντας χώρο αποθήκευσης. Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα για τη μόνιμη διαγραφή φωτογραφιών από iPhone και iPad.

Μόνιμη διαγραφή φωτογραφιών από iPhone και iPad

Μόνιμη διαγραφή φωτογραφιών από iPhone και iPad

Όταν διαγράφετε φωτογραφίες στο iPhone, οι φωτογραφίες επισημαίνονται μόνο για διαγραφή και μεταφέρονται στο φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένες' στη συσκευή σας.



Οι Διαγραμμένες Φωτογραφίες συνεχίζουν να καταλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας και παραμένουν στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένες για 30 ημέρες, μετά τις οποίες διαγράφονται οριστικά.

Ως εκ τούτου, αν προσπαθείτε Ελευθερώστε χώρο αποθήκευσης στο iPhone , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι διαγραμμένες φωτογραφίες καταργούνται επίσης από το φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένο' στη συσκευή σας.

Βήματα για μόνιμη διαγραφή φωτογραφιών από το iPhone

Για να διαγράψετε οριστικά τις φωτογραφίες από το iPhone, θα πρέπει πρώτα να τις διαγράψετε στην εφαρμογή Φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις διαγράψετε ξανά στο φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένες.

1. Ανοιξε τοΕφαρμογή φωτογραφιώνστο iPhone σας.

δύο. ΠατήστεΆλμπουμκαρτέλα που βρίσκεται στο κάτω μενού και μετά πατήστεΠρόσφατοςΑλμπουμ.

Καρτέλα άλμπουμ στο iPhone

3. Στην οθόνη Πρόσφατα, πατήστε τοΕπιλέγωεπιλογή που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε Επιλογή φωτογραφιών στο Πρόσφατο άλμπουμ στο iPhone

Τέσσερις. ΕπιλέγωΦωτογραφίεςπου θέλετε να διαγράψετε και πατήστε στοΣκουπιδοτενεκέςεικόνισμα.

Διαγραφή επιλεγμένων φωτογραφιών στο iPhone

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι διαγραμμένες φωτογραφίες σε αυτό το στάδιο έχουν μετακινηθεί μόνο στον φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένες' και δεν έχουν ακόμη καταργηθεί από τη συσκευή σας.

Για να διαγράψετε οριστικά φωτογραφίες από το iPhone, θα πρέπει να τις αφαιρέσετε από το φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένο'.

1. ΑνοιξεΕφαρμογή φωτογραφιώνκαι πατήστεΆλμπουμκαρτέλα που βρίσκεται στο κάτω μενού.

Καρτέλα άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες iPhone

δύο. Στην οθόνη Άλμπουμ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα 'Άλλα άλμπουμ' και πατήστεΔιαγράφηκε πρόσφαταΝτοσιέ.

Φάκελος που διαγράφηκε πρόσφατα στην εφαρμογή Φωτογραφίες iPhone

3. Στο φάκελο 'Πρόσφατα διαγραμμένο', πατήστε στοΕπιλέγωεπιλογή, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε Επιλογή στο άλμπουμ φωτογραφιών που διαγράφηκε πρόσφατα

Σημείωση: Ο αριθμός στις Φωτογραφίες υποδεικνύει τον αριθμό των ημερών έως τις οποίες οι διαγραμμένες φωτογραφίες θα παραμείνουν στη συσκευή σας και μπορούν να ανακτηθούν.

Τέσσερις. Μόλις πατήσετε Επιλογή, θα δείτε τις επιλογές «Ανάκτηση όλων» και «Διαγραφή όλων» στο κάτω μενού. Για οριστική διαγραφή φωτογραφιών, πατήστε τοΔιαγραφή όλωνεπιλογή.

Διαγραφή όλων των πρόσφατα διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone

5. Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε στοΔιαγράφωεπιλογή για επιβεβαίωση.

Αυτό θα διαγράψει οριστικά τις Φωτογραφίες από το iPhone και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες στη συσκευή σας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να διαγράψετε επιλεγμένες φωτογραφίες πατώνταςΦωτογραφίεςπου θέλετε να διαγράψετε και να επιλέξετε τοΔιαγράφωεπιλογή στο κάτω μενού.

Σχετιζομαι με