Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης φωτογραφίες σε iPhone και iPad - Ιανουάριος 2023

Η επιλογή Απόκρυψη φωτογραφιών στην εφαρμογή iPhone Photos απλώς μετακινεί τις φωτογραφίες στον κρυφό φάκελο στον οποίο μπορείτε να έχετε εύκολα πρόσβαση από οποιονδήποτε. Ως εκ τούτου, παρέχουμε παρακάτω μια λύση για το Truly Hide και το Password Protect Photos στο iPhone.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης για φωτογραφίες σε iPhone και iPad

Προστασία με κωδικό πρόσβασης για φωτογραφίες σε iPhone ή iPad

Οταν εσύ απόκρυψη φωτογραφιών στο iPhone , η εφαρμογή Φωτογραφίες δημιουργεί έναν κρυφό φάκελο φωτογραφιών και μετακινεί όλες τις κρυφές φωτογραφίες σε αυτόν τον φάκελο.



Ενώ οι κρυμμένες φωτογραφίες δεν εμφανίζονται στην προβολή φωτογραφιών ή στο αρχικό άλμπουμ φωτογραφιών από το οποίο ήταν κρυμμένες, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση μεταβαίνοντας στο κρυφό φάκελο, διαθέσιμο στην εφαρμογή φωτογραφιών.

Ο τρόπος αντιμετώπισης που παρέχεται παρακάτω κάνει χρήση της εφαρμογής Notes για την πραγματική απόκρυψη και προστασία με κωδικό πρόσβασης φωτογραφιών στο iPhone.

Πριν προχωρήσετε στα βήματα για την προστασία με κωδικό πρόσβασης στο iPhone χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις, θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό: Πώς να κάνετε Password Protect Notes στο iPhone .

Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί η λειτουργία 'Lock Notes' στο iPhone.

1. Βήματα για την προστασία με κωδικό πρόσβασης για φωτογραφίες στο iPhone

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή η λύση για το Password Protect Photos στο iPhone απαιτεί να προσθέσετε πρώτα φωτογραφίες σε μια σημείωση και να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τη σημείωση που περιέχει φωτογραφίες.

Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε κρυφές φωτογραφίες στο iPhone σας, χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσει τη σημείωση που περιέχει κρυφές φωτογραφίες.

1. Ανοιξε τοΦωτογραφίεςΕφαρμογή στο iPhone σας και πατήστε στοΆλμπουμκαρτέλα στο κάτω μενού.

Καρτέλα άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες iPhone

δύο. Ανοιξε τοΑλμπουμόπου βρίσκονται οι Φωτογραφίες που θέλετε να αποκρύψετε και πατήστεΕπιλέγω.

Επιλέξτε Επιλογή φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες iPhone

3. Επίλεξε τοΦωτογραφίεςπου θέλετε να κρύψετε και να πατήσετε στοΜερίδιοεικονίδιο, που βρίσκεται στο κάτω μενού.

Μοιραστείτε την επιλογή φωτογραφιών στο iPhone

Τέσσερις. Στο μενού Κοινή χρήση που εμφανίζεται, πατήστε στοΣημειώσειςεπιλογή.

Προσθήκη φωτογραφιών στην επιλογή Notes στο iPhone

5. Στη σημείωση που ανοίγει, πατήστε στοΑποθηκεύσετεεπιλογή για αποθήκευση των επιλεγμένων φωτογραφιών στη σημείωση.

Αποθήκευση φωτογραφιών σε σημειώσεις στο iPhone

Σημείωση: Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη Σημείωση στο 'iCloud' ή στο 'Το iPhone μου' στην ενότητα 'Αποθήκευση σε'.

Μετά την αποθήκευση των φωτογραφιών στη σημείωση, το επόμενο βήμα είναι να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τη σημείωση που περιέχει φωτογραφίες ακολουθώντας τα βήματα 6 έως 9 παρακάτω.

6. Ανοιξε τοΕφαρμογές σημειώσεων> πατήστε στοΣημείωσηπου περιέχει φωτογραφίες.

Σημείωση με κρυφές φωτογραφίες στο iPhone

7. Μόλις ανοίξει η Σημείωση, πατήστε στοΚοινή χρήση εικονιδίουβρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Επιλογή κοινής χρήσης στην εφαρμογή Notes στο iPhone

8. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Μενού κοινής χρήσης που εμφανίζεται και πατήστεΣημείωση κλειδώματοςεπιλογή.

Επιλογή κλειδώματος σημειώσεων στην εφαρμογή Σημειώσεις iPhone

9. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τοΚωδικός πρόσβασηςγια να κλειδώσετε αυτήν τη σημείωση και πατήστεΕγινε.

Ορίστε τον κωδικό πρόσβασης για να κλειδώσετε τις σημειώσεις στο iPhone

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης και γράψτε τον κάπου.

Τώρα που οι Φωτογραφίες τοποθετούνται σε Κλειδωμένη Σημείωση, κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση ή να προβάλλει τις Φωτογραφίες, χωρίς να εισάγει τον Κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσει τη Σημείωση.

Ωστόσο, δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Το αρχικό αντίγραφο των Κλειδωμένων φωτογραφιών θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

Ως εκ τούτου, το τελικό βήμα είναι να διαγράψετε φωτογραφίες από την αρχική τους θέση στην εφαρμογή φωτογραφιών και επίσης να τις διαγράψετεΦάκελος που διαγράφηκε πρόσφαταστην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Άλμπουμ φωτογραφιών που διαγράφηκε πρόσφατα στο iPhone

Μόλις οι φωτογραφίες διαγραφούν στην εφαρμογή Φωτογραφίες, θα είναι διαθέσιμες μόνο στην Κλειδωμένη σημείωση.

2. Μετακινήστε τις φωτογραφίες από τις σημειώσεις στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις Προστατευόμενες με κωδικό πρόσβασης Φωτογραφίες και να τις επαναφέρετε στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

1. Ανοιξε τοΕφαρμογές σημειώσεων> πατήστε στοΣημείωσηπου περιέχει φωτογραφίες.

Σημείωση με κρυφές φωτογραφίες στο iPhone

δύο. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τοΠροβολή σημείωσης.

Προβολή επιλογής σημείωσης στο iPhone

3. Στη συνέχεια, πατήστε τοΕισάγετε τον κωδικό πρόσβασης> πληκτρολογήστε τοΚωδικός πρόσβασηςγια να δείτε τη σημείωση και κάντε κλικ στοΕντάξει.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να δείτε την Κλειδωμένη σημείωση στο iPhone

Τέσσερις. Μόλις ανοίξει η Κλειδωμένη σημείωση, πατήστε στοΚοινή χρήση εικονιδίουβρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Επιλογή κοινής χρήσης στην εφαρμογή Notes στο iPhone

5. Στο μενού κοινής χρήσης που εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστεΑποθήκευση εικόνωνεπιλογή.

Αποθήκευση εικόνων Εφαρμογή σημειώσεων iPhone

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα μετακινηθούν αμέσως πίσω στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

Μέχρι να διατεθεί μια κατάλληλη επιλογή για το Password Protect Photos από την Apple, μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής της λύσης για να αποκρύψετε και να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τις φωτογραφίες στο iPhone.

Σχετιζομαι με