Πώς να αποκρύψετε έναν φίλο από έναν άλλο στο Facebook - Φεβρουάριος 2023

Το Facebook διευκολύνει τον αποκλεισμό των ατόμων από το να βλέπουν όλους τους φίλους σας, αλλά υπάρχει τρόπος να αποκρύψετε έναν φίλο από τον άλλο στο Facebook; Ας προχωρήσουμε και να μάθουμε.

Απόκρυψη ενός φίλου από έναν άλλο στο Facebook

Απόκρυψη ενός φίλου από έναν άλλο στο Facebook

Σε γενικές γραμμές, μόλις γίνετε φίλοι με κάποιον στο Facebook, το άλλο άτομο θα μπορεί να δει όλους τους φίλους σας.



Ωστόσο, ενδέχεται να συναντήσετε μια κατάσταση όπου μπορεί να θέλετε να είστε φίλοι με δύο άτομα στο Facebook χωρίς να μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον στη λίστα των φίλων σας στο Facebook.

Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να προκύψει, εάν αυτά τα δύο άτομα έχουν μόλις χωρίσει ή έχουν αναπτύξει σοβαρές διαφορές μεταξύ τους.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία επιλογή στο Facebook για να εμποδίσετε δύο άτομα να βλέπουν το ένα το άλλο, ενώ εξακολουθούν να μπορούν να δουν όλους τους άλλους φίλους σας.

Ως εκ τούτου, παρέχουμε παρακάτω μια λύση που κάνει τη δουλειά εμποδίζοντας αυτά τα δύο άτομα να μπορούν να δουν τους φίλους σας στο Facebook.

Απόκρυψη ενός φίλου από έναν άλλο στο Facebook

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρόκειται για μια λύση που κρύβει αυτά τα δύο άτομα το ένα από το άλλο, καθώς και οι δύο δεν θα μπορούν να δουν τους φίλους σας στο Facebook.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook από υπολογιστή.

δύο. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στοΟνομακαι μετά κάντε κλικ στοΟι φιλοιαυτί.

Επιλογή φίλων στο Facebook

3. Στη σελίδα Friends, κάντε κλικ στοΕικονίδιο μολυβιού>Επεξεργασία απορρήτου.

Επεξεργασία επιλογής απορρήτου στο Facebook

Τέσσερις. Στην ενότητα Επεξεργασία απορρήτου, κάντε κλικ στοκάτω βελάκιεικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του 'Ποιος μπορεί να δει τη λίστα φίλων σας' και κάντε κλικ στοΕθιμοεπιλογή στο αναπτυσσόμενο μενού.

Προσαρμοσμένη επιλογή απορρήτου στο Facebook

5. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε τοΟνόματααπό τα δύο άτομα στα οποία θέλετε να κρύψετε το ένα από το άλλοΜην μοιραστείτε μεΕνότητα.

Υφηγητής

6. Κάντε κλικ στοΑποθήκευσε τις αλλαγέςγια να αποθηκεύσετε αυτήν τη ρύθμιση στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Μετά από αυτό, και τα δύο αυτά άτομα δεν θα μπορούν να δουν τους φίλους σας στο Facebook και αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος απόκρυψης ενός φίλου από τον άλλο στο Facebook.

Εκτός από αυτά τα δύο άτομα, οι άλλοι φίλοι σας θα μπορούν να δουν όλους τους φίλους σας στο Facebook.

Σχετιζομαι με