Πώς να αποκλείσετε κάποιον από την ιστορία σας Snapchat - Φεβρουάριος 2023

Από προεπιλογή, το Snapchat μοιράζεται τις ιστορίες σας με όλους τους φίλους σας. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει αυτή η ρύθμιση, είναι πιθανό να αποκλείσετε συγκεκριμένα άτομα από την προβολή του Snapchat Story. Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα για να αποκλείσετε κάποιον από την ιστορία σας στο Snapchat.

Αποκλείστε κάποιον από την ιστορία σας Snapchat

Αποκλείστε κάποιον από την ιστορία σας Snapchat

Η λειτουργία Story στο Snapchat παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να μοιραστείτε τι συμβαίνει στη ζωή σας χρησιμοποιώντας φωτογραφίες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα κάποιος ή συγκεκριμένα άτομα που δεν θέλετε να βλέπετε όλα όσα μοιράζεστε στο Snapchat.



Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η μητέρα σας, ο επόπτης σας, ο συνάδελφός σας στο γραφείο ή κάποιος που δεν θέλετε απαραίτητα να δείτε όλα όσα μοιράζεστε στο Snapchat.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Snapchat σάς επιτρέπει να αποκλείσετε συγκεκριμένα άτομα από την προβολή της Ιστορίας σας. Το καλό με αυτήν τη λειτουργία είναι ότι τα άτομα που αποκλείετε να δουν το Snapchat Story δεν θα γνωρίζουν καν ότι έχουν αποκλειστεί.

Βήματα για να αποκλείσετε κάποιον από την ιστορία σας Snapchat

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκλείσετε κάποιον να δει την ιστορία σας Snapchat

1. Ανοιξε τοSnapchatΕφαρμογή στο iPhone ή στο τηλέφωνό σας Android.

δύο. Στη συνέχεια, πατήστε το SnapchatΕικονίδιο φάντασμαβρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

Εικονίδιο Ghost Snapchat

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στοΕικονίδιο γραναζιούβρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Εικονίδιο ρυθμίσεων Snapchat

Τέσσερις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω 'Ποιος μπορεί…' ενότητα και πατήστε τοΔείτε την ιστορία μου.

Ποιος μπορεί να δει την επιλογή της ιστορίας μου στο Snapchat

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στοΕθιμοεπιλογή.

Προσαρμοσμένη επιλογή για ποιος μπορεί να δει την ιστορία μου στο Snapchat

6. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε τη λίστα με όλους τους φίλους σας στο Snapchat. Για να αποκλείσετε κάποιον από την ιστορία σας Snapchat, απλώς πατήστε στοπύξηδίπλα στοτο όνομα του ατόμου(έτσι ώστε να παίρνει ένα σημάδι Ερυθρού Σταυρού).

Επιλέξτε Άτομα για αποκλεισμό από την ιστορία σας στο Snapchat

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα άτομα, μπορείτε επίσης να τους αποκλείσετε από το να βλέπουν την ιστορία του Snapchat πατώντας στο μικρό κουτί δίπλα στα ονόματά τους.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι Επαφές που έχετε αποκλείσει από την προβολή του Snapchat Story δεν θα μπορούν να πουν ότι έχουν αποκλειστεί και θα μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα όπως όλοι οι άλλοι.

Σχετιζομαι με
  • Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat
  • Τρόπος χρήσης της δυνατότητας μνήμης Snapchat
  • Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Snapchat Geofilter